Elver magazine winter 2020
21 dec.

Elver magazine winter 2020

Het laatste magazine van dit jaar is van de pers gerold. Een mooie uitgave waarin onder andere aandacht is voor gezond en veilig samenwerken. Belangrijk in deze bijzondere tijd.

Al langer zijn we binnen Elver bezig met de gezondheid van bewoners, deelnemers en medewerkers. En dan met name hoe je gezondheid (fysiek en mentaal) kunt bevorderen en ziekte kunt voorkomen. We zien een breed aanbod aan thema’s waar we al mee bezig zijn zoals gezond eten, met plezier bewegen en speciale aandacht voor medewerkers hoe je gezond en veilig kunt werken. We weten inmiddels dat ons lichamelijke afweermechanisme tegen Corona sterker is als we goed in ons vel zitten. Des te meer reden om activiteiten te organiseren die helpen om je fit en fijn te voelen.

Een goede dagbesteding is ook van belang om goed in je vel te zitten. In deze uitgave staan mooie voorbeelden van creatief denken en uitgaand van mogelijkheden ondanks de beperkingen. Opnieuw een magazine die inkijk geven hoe we binnen Elver samen wonen en werken.

http://www.bibliotheek-digitaal.nl/wintermagazine2020