Sollicitatie spreekuur

Sollicitatie spreekuur

Heb jij een zorgopleiding gedaan en een diploma hierin op niveau 3, 4 of 5 maar zie je geen passende vacature ? Meld je dan aan voor ons spreekuur.

Wil jij bij Elver werken en heb je een zorgopleiding gedaan maar zie je momenteel geen passende vacature? Dan nemen wij graag de verschillende mogelijkheden met je door:
• Je gaat binnen een vast team van Elver aan de slag;
• Je neemt 6 maanden de tijd om een passende locatie en doelgroep te vinden binnen Elver voordat je vast binnen een team aan de slag gaat;
• Je bent flexibel inzetbaar op verschillende groepen van Elver.

Locaties: Arnhem, Laag-Soeren of Nieuw-Wehl en omgeving
Doelgroepen: intensieve begeleiding, intensieve verzorging, verzorging / begeleiding, dagbesteding, buitenlocaties & nachtdienst

Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma op niveau 3, 4 of 5. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Sociaal Pedagogisch Werk (SPW), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Voldoe jij aan de bovenstaande voorwaarden en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Meld je dan aan voor ons spreekuur door jouw CV te mailen naar sollicitatie@elver.nl. Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen.

Hartelijke groeten,
Team HR