Deelraad Cliëntvertegenwoordigers

Deelraad Cliëntvertegenwoordigers

Nicoline Geverink

Mijn zussen Thalia en Margriet hebben het fragiele x syndroom en zijn rond 1980 bij de Schreuderhuizen komen wonen. Margriet woont nu in de Terp aan de Bakenbergseweg en Thalia in het Bastion. Zo’n 15 jaar geleden heb ik het mentor- en bewindvoerderschap voor mijn zussen overgenomen van mijn ouders. Ik woon samen met mijn man in Zeist en werk bij het Radboudumc in Nijmegen als manager van Europese onderzoeksprojecten.

Dolf Wildeman

Mijn dochter Erica woont sinds 1989 bij de Schreuderhuizen, waarvan de laatste jaren in Zonneschijn 2. Ik woon samen met Janny, de moeder van Erica, in Westervoort. Sinds kort ben ik met pensioen; ik heb gewerkt als penitentiair inrichtingsmedewerker in de gevangenis in Arnhem Zuid.

Peter Franken

Onze jongste dochter woont sinds april 2015 bij Elver, in de vestiging aan de Heijdendaalseweg in Nieuw-Wehl. Tot mijn VUT heb ik gewerkt als sectormanager herkauwers van de Gezondheidsdienst voor Dieren in Deventer. Momenteel ben ik voorzitter van het CvB van de Stichting Geborgde Dierenarts. Verder zit ik ook in de cliëntenraad van NOVA Zorgboerderij in Pannerden.

Ton van Huet

Ik ben de zwager van een bewoner in Nieuw-Wehl. Hiervoor was ik bestuurslid van de familievereniging VCV en de Cliëntenraad van Fatima Zorg, en hield me in die
functies o.a. bezig met vervoer, veiligheid en huisvesting.

Jack Onnes

Mijn zoon woont aan de Hof van Londen in Doetinchem en heeft dagbesteding op het Atelier. In de periode 2012-2015 was ik bestuurslid van de familievereniging VCF. 
Daarvoor was ik een aantal jaren lid van de medezeggenschapsdeelraad van een andere Achterhoekse zorginstelling.

Hetty Krapels 

Mijn zus Helmie woont sinds 1965 in Arnhem aan de Bakenbergseweg in de Terp. Ik ben trotse oma van 2 kleinzoons en sedert 2 jaar weduwe. Ik heb textiele vormgeving gestudeerd aan de Rietveld Academie en aan de Filmacademie heb ik het vak films produceren gestudeerd. Ik heb tot mijn pensioen gewerkt als gedelegeerd producent van documentaires voor theater en tv. Ook heb ik een aantal jaar als vrijwilliger gewerkt voor Vluchtelingenwerk Nederland.

Dayenne Bosgoed

Hallo, ik ben Dayenne Bosgoed, woon in Dieren en ik ben 48 jaar, ik ben getrouwd en heb 3 kinderen waarvan de oudste 22 is en de jongste 17. De middelste, onze dochter Debby is bijna 20 jaar en gaat naar de dagbesteding bij het Sprengenhuus in Laag-Soeren. We hopen in de toekomst een mooie woonplek voor Debby vinden bij Elver. Ik heb, voordat ik fulltime voor Debby ging zorgen, gewerkt in de kinderopvang als leidster, secretarieel medewerkster en als stagecoördinator. Ook maakte ik deel uit van de ondernemingsraad.

Bert Nijborg

Mijn naam is Bert Nijborg, ik ben mentor van een cliënt in Laag-Soeren, al enkele jaren mag ik deze cliënt begeleiden. Voorzitter van de plaatselijke Rode Kruis geweest en van een ouderen bond. Nu neem ik deel aan de sociale raad in Doetinchem.